Livrare si plata

Transport, livrare:

Produsele comandate vor fi livrate in colet.

Coletele se pot trimite cu Posta Romana sau cu Fan Courier.

Costul transportului difera de la un colet la altul, de aceea va recomandam ca sa ne contactati telefonic sau prin e-mail in legatura. Valoarea exacta a transportului utunci putem sa specificam cand am primit deja comanda si am impachetat coletul pentru ca depinde si de greutatea si volumul coletului.

Costurile de transport in aproximatie sunt:

Cu Posta Romana costul transportului porneste de la 11,66 lei plus TVA, si creste in functie de valoarea si greutatea coletului.

Cu Fan Courier costul transportului porneste de la 19,84 lei plus TVA, si creste in functie de kilogram.

Costul transportului este suportat de catre Client.

Timpul de livrare a coletelor:

Cu Posta Romana timpul de livrare este aproximativ 3-4 zile lucratoare. Clientul este rugat ca peste 3-4 zile lucratoare dupa trimiterea coletului sa verifice la Oficiul Postal respectiv daca au ajuns produsele comandate ca sa evitem eventualele probleme sau greseli aparute in cadrul postei. Coletul trebuie ridicat de catre Client pe baza actului de identitate la Oficiul Postal care se apartine de adresa de livrare.

Cu Fan Courier timpul de livrare este o zi lucratoare in sistem de door-to-door.

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza.

Vanzatorul va sigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.